PRIVACYBELEID

Artsyfartsy ApS beschermt uw persoonsgegevens zo goed mogelijk en wij controleren voortdurend de veiligheid van onze website. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld overeenkomstig de Data Protection Act/Personal Data Act en de GDPR. De verzamelde informatie wordt uitsluitend gebruikt om u als klant te identificeren en van dienst te zijn op artsyfartsy.dk.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door het personeel van Artsyfartsy verwerkt en worden nooit aan derden verstrekt. Artsyfartsy is verplicht u te informeren over welke persoonsgegevens wij van u bewaren en welke rechten u in dit verband heeft. Indien u informatie wenst over uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met onze klantendienst op hello@artsyfartsy.dk. U kunt ons op elk moment vragen om uw gegevens te wissen.

Wij hebben de volgende informatie nodig wanneer u bij ons winkelt:
Naam, adres, mobiel nummer en e-mail.
Wij registreren en onthullen alleen die persoonsgegevens die nodig zijn om de goederen aan u te leveren.

Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief, geeft u Artsyfartsy ApS toestemming om uw persoonsgegevens (naam en e-mail) te verzamelen en te verwerken met als doel u onze nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te mailen naar onze klantendienst op hello@artsyfartsy.dk of door u uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

De persoonsgegevens worden bij Artsyfartsy ApS geregistreerd en gedurende vijf jaar bewaard, waarna de gegevens worden gewist.
Daarnaast werken wij samen met een aantal andere bedrijven die gegevens opslaan en verwerken. Deze bedrijven verwerken de gegevens uitsluitend namens ons en mogen ze niet voor eigen doeleinden gebruiken. Wij werken alleen met gegevensverwerkers in de EU of in landen die uw gegevens een passende bescherming kunnen bieden.

Als u denkt dat de informatie over u onjuist is, heeft u het recht om deze te laten corrigeren. In sommige gevallen zijn wij verplicht uw persoonsgegevens te wissen als u ons daarom vraagt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw gegevens niet langer nodig zijn voor het doel waarvoor wij ze zouden gebruiken.

U kunt ook contact met ons opnemen als u denkt dat uw persoonsgegevens in strijd met de wet worden verwerkt. U kunt ons mailen op hello@artsyfartsy.dk