BESTSELLERS

NIEUWE ITEMS

[nm_product_slider shortcode=”recent_products” per_page=”12″ columns=”6″ columns_mobile=”2″ orderby=”date” order=”DESC” arrows=”1″]

POSTERS EN LIJSTEN

ARTSY FARTSY is een wereld van kunst, die altijd wordt bijgewerkt met de huidige trends en ontwerpen. We bieden veel verschillende stijlen aan en onze ontwerpers weten precies wat er nodig is om een decor perfect en persoonlijk te maken. We kunnen de woonkamer, slaapkamer, gang of kantoor decoreren en alleen de verbeelding bepaalt de grenzen. Op onze inspiratiepagina vind je onze aanbevelingen voor het samenstellen van een mooie fotowand. Je vindt inspiratie voor welke posters bij elkaar passen, evenals suggesties voor welke lijsten je kunt kiezen.

Bij Artsy Fartsy hebben we een ruime keuze aan posters, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets kunt vinden dat bij jouw huis past. In het menu met posters vind je alle verschillende stijlen die we aanbieden. Je vindt onder andere Matisse posters, William Morris posters en Hilma af Klint posters. Abstracte kunst in verschillende kleuren, moderne illustraties en prachtige kinderposters. Veel van de posters die je bij Artsy Fartsy vindt, zijn gemaakt door onze eigen Deense ontwerpers, waardoor veel van hen unieke werken zijn die je alleen hier zult vinden. We werken voortdurend aan nieuwe ontwerpen en er verschijnen voortdurend nieuwe posters op de site.

FINE ART MATTE GICLÉE PAPIER

Al onze posters worden gedrukt in Kopenhagen, op 260g recyclebaar papier van de beste kwaliteit. Het papier wordt geleverd door een van 's werelds toonaangevende papierfabrikanten waarmee we een exclusieve overeenkomst hebben.

Wanneer je de poster in je hand houdt, zul je meteen merken dat deze een heerlijke dikke kwaliteit heeft. Het oppervlak is mat en uitermate geschikt voor het afdrukken van kunstposters. Bovendien worden de posters afgedrukt op de beste printers op de markt van Canon en garanderen we volledige tevredenheid over de kwaliteit.